Nogle gange får man bare lyst til at forkæle sit kæledyr, i dette tilfælde sin kat. Katten er et unikt dyr, nogle gange kan den lide menneskeligt selskab, andre gange giver den dig et blik som kunne dræbe. Men katte skal da også forkæles en gang imellem. De arbejder jo hårdt, når de sover om dagen, tigger om mad, og kommer med gaver. Så læs videre og find inspiration til hvordan din kat kan forkæles.

Kattelem

Kattelemmen giver din kat den frihed, den har brug for, når den pludselig vil ud midt om natten. Og giver ejeren en tryghed når man sover, fordi man ved, at ens kat ikke står og fryser udenfor. Kattelemme kan være meget praktiske og fleksible. Hvis man nu var bange for at nabokatten vil snige sig ind, så findes der kattelemme med chip, så et akavet møde med nabokatten kan undgås. Hvad nu hvis der er en storm udenfor, og man frygter for sin kat? Så kan en kattelem nemt låses, så både dig og din kat være tryg.

Kattetræ

Hvad med et kattetræ, så din kat både kan have det sjovt og en god udsigt. Et kattetræ kommer med mange fordele når man har en nysgerrig, men doven kat. Den kan kradses og leges med. Men fungerer også som en sove plads, og hvis det står foran et vindue, så er der også en god udsigt. Et kattetræ kan altså både gøre din kat glad, udhvilet og få stillet dens nysgerrighed. Kattetræer kan fylde en del i hjemmet, men katten må da også gerne have noget af sit eget. Hvis man har flere katte, så findes kattetræer også i forskellige størrelser, så er der plads til alle.

Gourmet kattemad

Når katten skal forkæles, så glem ikke smagsløgene. Ligesom os mennesker, så har katte også en finere smag, når det angår mad. De bliver også trætte af at spise det samme hver dag. Så overvej noget gourmetmad for katte. Det kan købes til en retfærdig pris. Eller man kan selv lave det, bare rester føles luksuriøst for en kat. Så når man sidder og overvejer om det skal være bøf eller sushi i aften, så tænk også lige på katten. Den vil jo også gerne forkæles efter en lang uge, brugt på at dovne den af.