Overvejer I, som mange andre familier i disse dage, at anskaffe jer familiens nye kæledyr og bedste ven? Så bør I helt sikkert have hunderacen Staffordshire bull terrier med i jeres overvejelser. Racen er utrolig velegnet til familier med børn, og så kan den også trives med en del alene timer i hjemmet, når familien er på farten.

 

En godmodig og børnevenlig hund

 

Der er mange fordele ved Staffordshire bull terrieren. En af de disse er racens kærlighed til familielivet og de tilhørende børn. Trods racen har en tendens til stædighed, så giver det ikke problemer så længe, at familien har tydelige rammer.

Racen er en aktiv og legelysten hund, og du kan derfor forvente, at du med en Staffordshire bull terrier får en hund, som trofast vil følge dig og din familie til den daglige tur på legepladsen.       

Det bør du overveje

Mangler du en vagthund? Så er det ikke denne race, du skal gå efter! Du kan oplære racen til meget, men racen foretrækker helt sikkert den positive og glade livsstil. Hvis du overvejer at anskaffe en Staffordshire bull terrier til din familie, så husk at læs om racen først, så du ved, hvad du skal forvente.

Om racen

Staffordshire bull terrier er en muskuløs hund på en vægt, der spænder mellem 11-17 kg. Med en korthåret og ru pels, er det ikke en ikke hund, som fælder meget. Ligesom de fleste pelsdyr har racen en pels, som skal redes af og til eller tørres med en fugtig klud. Det betyder, at pelsen hos en Staffordshire bull terrier er utrolig nem at holde. Desuden får du med denne korthårede hund, uden underuld, en hund som er til den allergivenlige side. Hunde er dog aldrig fuldstændig allergivenlige, men her får din familie en hund, som gør risikoen lidt mindre.