Overvejer I i familien at få en hund? Så skal I tænke på, hvilken race det skal være. I kan fx overveje en fransk bulldog, som er en selskabshund og dermed skabt til at give selskab.

Der er mange racer at vælge imellem. Fordelen ved at vælge en selskabshund er, at de er skabt til at give mennesker selskab. De har ikke et stort behov for at hyrde eller komme på jagt. De vil bare gerne være sammen med familien. En fransk bulldog er et eksempel på en selskabshund.

En populær lille ven

Den franske bulldog er blevet meget populær i Danmark. Det er ikke uden grund. Det er en charmerende lille hund, som stadigvæk har noget fysik. Den er muskuløs og kan godt holde til lidt, selvom den kun vejer omkring de 10 kilo.

Den franske bulldog er måske også blevet populær, fordi den egner sig godt til familier. Det er en rar hund, der kan med børn. Den har en god størrelse til en familie, og den kan trænes.

En hund stiller krav

Det er vigtigt, at I nøje overvejer anskaffelsen af en hund. En hund kræver nemlig en del arbejde. Den skal luftes, fodres og trænes hver dag. Den skal også have noget selskab. Den kommer sandsynligvis til at ødelægge noget, og den skal til dyrlægen.

Tænker I på en fransk bulldog eller en hvilken som helst anden hund, så overvej det grundigt. I skal kunne give hunden et godt liv.

Overvej også nøje jeres valg af race. Der findes mange forskellige slags hunde, så I bør vælge en, der passer ind i jeres liv. En fransk bulldog er et godt valg til en familie, da det er en selskabshund. Den kræver ikke så meget motion og vil bare gerne være sammen med jer. Men husk, at den stadig skal trænes.