Sommeren er ved at være over os. Den er her ikke helt endnu, men vejret er begyndt at vende imod de bedre, og solen kigger frem og sender sine varme stråler ud, og lover samtidig om sommer og godt vejr.

Dette gør, at denne tid på året er den helt perfekte til at tilføje en hund til familien. Alt efter hvilken type hund man godt kunne tænke sig, så er der jo mange valg. Vil man gerne have en vedholdende og godmodig hund, så er Staffordshire bull terrieren helt perfekt.

En bull terrier kræver lidt ekstra træning som hvalp, så den bliver god til at omgås andre hunde og hvalpe, men til gengæld vil bull terrieren blive ekstremt knyttet til dem den bor sammen med, hvilket gør den til en rigtig god familiehund.

Kom ud i naturen med familien og jeres hund

At have en hundehvalp eller en voksen hund, er en rigtig god måde at få hele familien til at tilbringe masser af tiden sammen udendørs, specielt om sommeren.

Derfor er det nu man skal tilføje en lille hundehvalp til familien, så man kan have sjov og masser af gode timer med resten af familien og hunden, nu hvor sommeren står lige for døren.

Med en Staffordshire bull terrier får man en hund der elsker at være aktiv, hvilket gør den ideel til udendørs aktiviteter og leg. Så længe den er blevet socialiseret med andre hunde fra, at den er hvalp, så vil den bibeholde sin legesyge side i rigtig mange år.

Så gør dig selv og din familie en tjeneste, og tilføj en lille hundehvalp til familien. Så kan I få masser af sjove og gode stunder, både inde og ude, nu hvor sommeren kommer.