Har dig og din familie altid ønsket jer hunderacen Dogue De Bordeaux også blandt andet kaldt for en fransk Mastiff. Hvis I gerne vil have denne race, er det utrolig vigtigt at læse op på racen først. På den måde er I sikre på at få en hund, som passer til jer. Det kan være, du skal stille dig selv spørgsmålene: Er den børnevenlig? Hvordan er temperamentet? Hvor aktiv er den? Dette er blot nogle af de forhold, som du kan tage højde for.

Bliv klogere på racen

Først skridt er at blive klogere på racen. Denne hund er livlig og utrolig loyal. Den vil være en god familiehund og tager godt imod børn og andre dyr i hjemmet. Dog skal der tages højde for, at den kan være en smule reserveret overfor fremmede. Racen kan godt lide at hjælpe, og kan derfor godt lide at blive motiveret af samarbejde og ros. Racen er meget populær i Danmark og især hos familier med børn. Da den er utrolig loyal, vil den passe på dig og din familie, så snart I har knyttet et bånd til den. Hvis du har små børn, er det en god idé at vælge racen som hvalp. På den måde er der et større match mellem barn og hund. Det er godt. Du kan læse mere om racen på dogue-de-bordeaux.dk.

De største fordele ved racen

En af de største fordele ved racen må være, at den egner sig godt til en familie. I den forbindelse er den også rigtig god mod børn. Det er en faktor, som spiller en kæmpe rolle for rigtig mange familier. Det går ikke, hvis den ikke egner sig til børn i en børnefamilie. En anden ting er, at den kan være alene hjemme. Det er godt, når I er en børnefamilie med forældre på arbejde og børn i skole. Der vil være nogle timer, hvor den bliver nødt til at være hjemme. Når den er god med børn, er det også perfekt, når børnene måske skal være alene med den om eftermiddagen. Ofte kommer børn hjem før forældre. Til sidst er det en super vagthund. Den har nogle gode vagtegenskaber, som giver en tryghed i hjemmet.

Hav det rigtige legetøj klar

Denne hunderace har brug for legetøj, som kan aktiviteter. Det kan både være til indendørs eller udendørs. Dertil har den også brug for noget træningsudstyr. Det skal være udstyr, som henvender sig til apportering- og lydighedstræning. Racen er forholdsvis stor, så derfor skal det også være slidstærkt legetøj. Der findes mange gode hundelegetøjsbutikker derude, som du kan gøre brug af. På den måde finder du det helt rigtige legetøj til denne race og din nye hund. Til sidst handler det bare om at give din hund en masse kærlighed og tryghed, så den føler sig hjemme. Det er utrolig vigtigt for jeres forhold. Det er ligeledes vigtigt at skabe dette bånd, som I alle er trygge i. Både hund og ejere.