Mange familier vælger at få en hund – og med god grund. Hunden kan nemlig blive din partner in crime, din bedste ven og din helt personlige støvsuger, der farer rundt i hjemmet og snupper alle rester, som ryger på gulvet. Det kan være svært at skulle vælge sin nye familiehund, så derfor får du her tre eksempler på gode hunderacer til en stor familie, som har en travl hverdag, men som ønsker sig en ny bedste ven.

Dogue De Bordeaux

En af de hunde, som kan passe ind i stort set alle husholdninger og familier, er den skønne og fine Dogue De Bordeaux, eller en Fransk Mastiff, som den også ofte bliver kaldt. En Dogue De Bordeaux er en skøn og rolig hund, der er loyal og som hurtigt knytter sig til sin familie – faktisk så meget at den kan bruges som vagthund for hjemmet. Dogue De Bordeaux hunderacen er yderst lærenem og trives bedst, når den kan få lov til at bruge dens sanser. Du kan læse mere om Doug De Bordeaux hos dogue-de-bordeaux.dk.

Cocker Spaniel

En Cocker Spaniel er den perfekte hund for dig, hvis du ønsker en kælen familiehund, der elsker en aften på sofaen, men som også nyder lange gåture. Cocker Spaniel racen er fuld af livsglæde og energi og er generelt en meget glad hund – derfor vil du også vide med det samme, om der er noget galt med hunden. Cocker Spaniel racene er relativt lille og kan derfor også let passe ind i både lejelighed og hus, samt den let kan tilpasse sig både store og små familier. Du vil med sikkerhed ikke fortryde dit køb af en Cocker Spaniel.

Border Collie

En anden hund, som også kan passe ind i stort set alle familier, er den dejlige Border Collie. Denne hunderace er en af de mest intelligente hunderacer, der findes, og derfor er den også utroligt lærenem – den er blandt andet en mester inden for agility. I forhold til andre hunderacer, skal Border Collien bruge en del motion, men kan også sagtens klare en aften på sofaen sammen med dens familie. Border Collien kan blive din ven for livet, da den har en lang levetid – faktisk kan Border Collien blive helt op til 17 år gammel. Hvem ved, måske kan Border Collien blive din nye familiehund?

Held og lykke med at finde din nye familiehund!