En hund til ens familie er en fantastisk ting, som alle bør opleve. Hvis man ikke allerede har sig en hund, så er det i hvert fald på tide at komme ud og se det. Så når man er blevet enige om, hvilken slags kæledyr man gerne vil have, så kan man begynde at tænke på racen. Der er så uendeligt mange forskellige hunde at vælge imellem, men hvis man gerne vil have en speciel hund, som man er glad for, så skal man selvfølgelig gå efter det. Det kan nemlig være, ens familie er meget glad for Cocker Spaniel hunde. Så kommer man hurtigt til at finde ud af, hvad der er en dejlig race at have med at gøre.

Opsøgende i hjemmet

I hjemmet vil man nemlig komme til at opleve en Cocker Spaniel, der er ganske opsøgende. Der vil ikke være de helt store ændringer, uanset om hunden er hvalp eller voksen. Det er vigtigt at hunden trives i hjemmet, uanset om den bor alene eller der er ændringer. Det er generelt en hund, der er avlet til at være selskabeligt. Derfor kan det føles som om at racen er meget mere samarbejdsvillig. Det er altid rart med en hund, der kan knytte sig hurtigt til den familie, som den kommer ud til. Det giver et helt specielt bånd.

Sørg for den gode opdragelse

Helt generelt med hunde er det meget vigtigt at man træner dem. Mange hunde er født med gode egenskaber, som de gerne vil stole på i første omgang. Det er også helt okay, men nogle gange har man brug for noget mere end det. Hvis man gerne vil have et barn, så er det vigtigt at opdrage sin hund ordentligt til det. En Cocker Spaniel er elskværdig og kælen, hvis man bruger tiden på at opdrage den det sidste stykke. Denne slags opdragelse gælder også helt generel lydighed. Det er vigtigt at træne det meget i starten.

Trives bedst med mennesker

I en familie vil der altid være så mange mennesker omkring og det kan være en speciel oplevelse for mange hunde. Det er dog meget individuelt, hvordan de har det med at være alene. En Cocker Spaniel er ikke særlig glad for det. Det er netop fordi, de er meget glade for at være sociale og trives generelt bedst i samvær med mennesker. Med et følsomt sind, så kan det påvirkes, når de basale behov ikke bliver opfyldt. Det er derfor vigtigt at have en plan, hvis man ikke kommer til at være sammen med sin hund.